Miten toimimme

Luotettavat erikoiskemian laboratoriotutkimukset nyt saatavilla – ilman lähetettä

Ravitsemuslääketieteen suosittelemat tutkimukset ovat nyt kaikkien saatavilla. Kaikki näytteet analysoidaan Helsingin Kurkimäessä sijaitsevassa laboratoriossa ammattitaitoisen korkeastikoulutetun laboratoriohenkilökunnan toimesta. Laboratorio on erikoistunut seuraaviin tekniikoihin: korkean erotuskyvyn nestekromatografia (HPLC), kaasukromatografia (GC) ja induktiivisesti kytketty plasma-massaspektrometria (ICP-MS).

Pääset tutkimuksiin helposti ja nopeasti, ilman lääkärin lähetettä.

1.Tutustu tarjontaan ja valitse sinulle sopivat testit tai tutkimuspaketit. Kun valitset tutkimuspaketin, saat rahalle enemmän vastinetta ja säästät. Paketit ovat edullisempia kuin yksittäin otetut laboratoriokokeet.

2. Valitse näytteenottolaboratorio. Yhteistyölaboratorioiden yhteys-/ajanvaraustiedot löytyvät "Valitse laboratorio" ja paina sen jälkeen (+) kyseisen laboratorion kohdalla. Tee tilaus Mineraalilaboratorio Milan verkkokaupassa. Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen. Normaalihintaisten tutkimusten tilaukset ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kampanjatuotteilla voimassaoloaika saattaa vaihdella ja näissä tapauksissa voimassaoloaika ilmoitetaan erikseen. Jos valintasi osuu kotitesteihin, näytteenottorasia ohjeineen lähetetään sinulle parin päivän sisällä.  

3. Varaa aika ja käy yhteistyölaboratoriossa näytteenotossa.

4. Tulokset  lähetetään sinulle turvapostina 1-3 viikon päästä riippuen tilattujen tutkimusten määrästä. Raportista näet helposti, ovatko arvosi viitearvojen sisällä. Tutkimuksista voit lukea tarkemmin meidän verkkokauppaamme "Tietopaketit" -osiossa. Voit tarvittaessa tilata erillisenä palveluna lääkärin tai ravitsemusterapeutin etäkonsultaation testien jälkeen tai voit ottaa tulokset mukaan omalle lääkärillesi.

 

Näytteenotto-ohjeet: